Meklē blogā

Dzintars "Art" mitrinošais krēms & acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzeklis

Mūsu pašu  Dzintars ir "dzimis" tālajā 1849. gadā, kā ziepju un sveču ražotne, audzis un transformējies līdz ieguvis Dzintara vārdu tālajā 1951 gadā, papētot tuvāk vēsturi radās noskana, ka šis uzņēmums ir stabili virzījies cauri tirgum nonākot atkal jaunā pagrieziena punktā, kad izlaida vairākas interesantas produktu sērijas, gan dārgākas, gan maciņam draudzīgākas versijas. 

Es izvēlējos eksperimenta dēļ notestēt "Art" sērijas produktus.

Par pašu sēriju:
kosmētikas līnijā „ART” sejas ādas kopšanai tiek pielietoti pēdējie zinātniskie pētījumi apvienojumā ar ārstniecisko augu dziedējošu spēku. Izstrādājumiem piemīt trīskāršs iedarbības redzamais efekts uz ādas:

1. INTENSĪVA MITRINĀŠANA pateicoties dzīvinošam kompleksam no hitozāna, hialuronskābes un glikozes pārstrādes produkta
2. ĀDAS TVIRTUMA PAAUGSTINĀŠANA, lietojot vērtīgu augu eļļu kompleksu: sviesta koka eļļu, kakao sviestu, olīveļļu, hiāluronskābi un vitamīnus
3. AIZSARDZĪBA PRET PIRMO KRUNCIŅU RAŠANOS pateicoties pašatjaunošanās procesu stimulācijai, kuri notiek ādā, pielietojot ehinacejas, ginkgo, zaļās tējas, jūras aļģu, alvejas ekstraktus.


Mani uzrunāja  Mitrinošais krēms taukainai un kombinētai ādai ar hitozānu un hiāluronskābi un Art  acu dekoratīvās kosmētikas  noņemšanas līdzeklis, kas deva ieskatu šajā kosmētikas līnijā un principā iepriecināja, jo par labu naudu ir iespēja iegūt pašmāju produktu, kas darbojās,.

Dzintara mitrinošais krēms(taukainai un normālai ādai) 50ml tilpums

Ražotājs sola efektīvi mitrināt ādu un uzlabot sejas krāsu, mazinot mazās, pirmās grumbiņas,  stimulē mikrocirkulāciju , bagātinats ar hitozānu, hialuronskabi, šea sviesta koka eļļu un kakao sviesta eļļu - vitamīniem un glinko un kastaņu ekstraktiem.

Krēma anatomija: Zeltainas nokrāsas tūbiņa, ar pumpīti,

Krēma fizioloģija: Vidēji biezas konsistences krēms, ar liegu aromātu, uzklājot labi iesūcās, diezgan viegls, tomēr, īpaši taukainai ādai nederēs, labi derēs tiem kuriem ir kombinētais ādas tips. 

Rezumē: Labs produkts,  tāpēc ka lietošanas laikā mans ādas stāvoklis uzlabojās, ādas krāsa kļuva vienmērīgāka, iekaisumi pazuda, jūtu ka mazās krunciņas mazinājās, jutu tvirtāku savu sejas ādu un sajūta bija patīkama, kaut arī seja sāka spīdēt  pēc pāris stundām, kā lietoju produktu, normālas ādas īpašniecēm tā noteikti nebūs.

Plusi :  Cena  forša un ļoti draudzīga maciņam, ar atlaidi bija ap 3euro ( ir vērts pamēģināt ne?) tiešām uzlabo sejas krāsu, ne tikai to sola.
Mīnusi : Parabēni.

Art  acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzeklis 100ml iepakojums

Pilns ar labumiem, kā alvejas ekstrakti un e vitamīns un dabiskais betaīns, kas sola mīkstināt un mitrināt ādu, tajā pašā laikā noņemot dekoratīvo kosmētiku ātri un forši. Tas ka alveja ir sastāva augšgalā ir laba zīme, dodot cerību, ka acu kairinājums nebūs. 

Produkta anatomija: Zeltainas nokrāsas flakons ar pumpīti

Fizioloģija: Smarža mazliet intensīvākā nekā sejas krēmam, nokrāsa mazliet dzeltenīga, lietojot acu kosmētikas noņemšanai tomēr jūtu nelielu kairinājumu, jo pati noņemšana nenotiek tik viegli, kā cerēts.

Rezumē: Produkts neattaisnoja savas cerības, jo pēc viņa palika lipīga sajūta, tāpēc kā sejas losjonu arī nevarēju to līdz galam izmantot,  acu kosmētiku nenoņem tik labi kā man gribētos,  nākas paturēt un paberzt, tušu noņem lēnāk, ar lielāku produkta daudzumu, neka citi līdzvērtīgi produkti. Smaržas kompozīcija patīkama.

Plusi: Budžetam draudzīgs produkts, kuru var paķert kad nekā nav "pa rokai"  kosmētiku noņems, bet seja būs pēc viņa jānoskalo.
Mīnusi : Parabēni,  lēni noņem acu kosmētiku, kā rezultātā, manas jutīgas acis niķojās.

Kopumā : Krēms 10 no 10 
Acu kosmētikas noņemamais līdzeklis: 6 no 10

 Uzrunāja un ieintriģēja Dzintars produkti,  centīšos izmēģināt arī citus produktus, lai iepazītu vietējo ražotāju :)
Kā Jums ar Dzintara produktiem? Ir kādi, kas ir iekarojusi sirdis?

Ar sveicieniem
Ilze










2 komentāri

  1. Acu kosmētikas noņēmējam ļoti uzrunā iepakojums. Šie gan ir labi nostrādāti, tik žēl, ka pats produkts izrādījās ne pārāk labs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojumi ir simpātiski ;) manuprāt tieši sejas krēms ir baigais atradums ;))

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma